Algemeen Ma
26

Vrijwilliger van de maand Maart!

Nieuws afbeelding

Wobbe Hospes VvdM-Maart 2024 

Tijdens de afgelopen algemene ledenvergadering mochten we even stilstaan bij een vrijwilliger die al heel wat jaartjes actief is bij Hockeyvereniging Assen.

Want als je al sinds de jaren 80(!) te zien bent bij HVA op en rond het veld… dan is een tegeltje met een bijbehorend mooie bos bloemen toch wel op zijn plaats.

Dus.. Hoe mooi is het om Wobbe Hospes in het spreekwoordelijke zonnetje te mogen zetten en uit handen van de voorzitter Wietske van Dijk het tegeltje in ontvangst te mogen nemen. 

Al vele jaren trainer-coach van Dames 2, en van heel veel andere teams door de jaren heen. Zelf altijd actief gespeeld in vele elftallen en nu als trainingslid lid van HVA.

Wobbe heeft veel voor de club gedaan in diverse rollen en functies door al die jaren heen, waaronder trainingen verzorgd voor nieuwe leden (techniektrainingen), bestuursfunctie Technische zaken…

Onze digitale historie gaat zelfs niet eens zover terug.. want wie al sinds 1983 actief is bij HVA heeft het tegeltje als Vrijwilliger van de Maand Maart 2024 toch écht wel verdiend! Of niet?

Gefeliciteerd Wobbe. Je tegeltje mag een jaar lang trots hangen in het clubhuis! Volgend jaar krijg je hem en mag het een heel mooi en eervol plekje krijgen bij je thuis!

De prachtige bos bloemen was ook deze keer weer verzorgd door onze sponsor Fleurcompany – dé bloemist uit Kloosterveen.

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Hoofdsponsor

Sponsoracties

Agenda

Nog geen agenda punten.

NIX18

NIX18