Activiteit Sep
5

Fantastische hockey 3 daagse!

Nieuws afbeelding
De hockey 3 daagse 2018 editie zit weer er op. Met dank aan Pearle Opticiens Kloosterveen, waardoor het event dit jaar omgedoopt is in Pearle Opticiens Kloosterveen HVA hockey 3 daagse. De groene shirt pasten goed hij de huisstijl van Pearle.
 
Wij als organisatie kunnen terug kijken op een zeer geslaagd event. Een kleine 120 kinderen die vorige jaar uitkwamen in de C,D,E en F's jeugd hebben gedurende 3 dagen een afwisselend programma gehad met techniek, spel en veel pret. Na het officieel programma kreeg iedereen een medaille en een certificaat van deelname inclusief groepsfoto verzorgt door Jantinafotografie. Alle foto's zijn te vinden op onze Facebook pagina.

De ouder clinic verzorgt door Bas kramer is door ruim 30 ouders bezocht, vervolgd door een zeer goed gevuld ouders kind toernooi en BBQ met vlees van Keurslager Henk Bating uit Peelo en smaakvol gemaakte salades door onze helpende handjes.

De overnachters hebben bij het kampvuur, de oude lounge tafel met permissie voor de helft ingekort, marsmello's geroosterd en popcorn gegeten. Het midnight partijtje hockey trainers tegen de kids is ondanks de hun minderheid gewonnen toch door de trainers gewonnen.

Bij deze wil ik alle coördinatoren en trainers, E en F jeugd: Tom de Vries, Wouter Kuiper, Mart Bruinsma, Danique van Toor, Eva van der Veen, Babet Kruize, bij de C en D jeugd: Lex Woldering, Frank Jelsema, Joost Walstra, Kiki Mellis, Rick Borger, Lars Leefkens, Merel Huiting, Dian van der Klei en Robin de Vries.
en alle helpende handjes in de kantine, op het veld, en bij de BBQ bedanken voor hun inzet.

Voor de organisatie van volgend jaar zijn we op zoek naar mensen die mij willen helpen met het organiseren van dit event zodat ik het na volgende jaar kan opdragen aan een nieuwe lichting.
belangstellenden kunnen zicht melden bij [email protected]
 

Hoofdsponsor

Agenda

Nog geen agenda punten.

NIX18

NIX18