Algemeen Sep
10

HVA rook- én rommelvrij

Nieuws afbeelding

HVA is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. We geven kinderen graag het goede voorbeeld en hebben daarom met ingang van dit seizoen de stap gezet naar een rookvrij sportterrein. Hiermee beschermen we de jeugd tegen de verleiding om te gaan roken en het schadelijke meeroken. Zo biedt HVA iedereen een gezonde en veilige sportomgeving. 

We vragen rokers om buiten het zicht en buiten het terrein te roken. Het gehele complex vanaf de openbare weg is rookvrij en daarmee dus ook de entree en alle plekken binnen ons sportterrein, zoals langs de lijn en het terras. Lees meer over de rookvrije generatie op http://www.rookvrijegeneratie.nl/sport

Ook rommelvrij
Behalve schone lucht vinden we ook een schone en opgeruimde accommodatie belangrijk. Gooi lege plasticflesjes, verpakkingen en ander afval in de daarvoor bestemde containers langs het veld en breng na gebruik lege glazen en flesjes even terug naar de bar. Een kleine moeite en je helpt onze mensen achter de bar en de vrijwilligersploeg die iedere week weer het clubhuis schoonmaakt. Want graag ontvangen we onze leden, ouders en gasten in een opgeruimde en nette accommodatie.

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Hoofdsponsor

Agenda

Nog geen agenda punten.

NIX18

NIX18