Bestuur Jan
24

Werkgroep beleid heeft jullie hulp nodig! Wat is jullie mening over HVA?

Nieuws afbeelding
Zoals bekend is de Rabobank geen hoofdsponsor meer van HVA. De Rabobank heeft besloten op een andere wijze steun te bieden aan sportverenigingen. De Rabobank doet dit in samenwerking Sport Drenthe. 

Eind 2022 hebben wij als bestuur van HVA een kick-off gehad met Sport Drenthe. Wij hebben gezamenlijk gezocht naar thema’s binnen HVA die wij het belangrijkste vinden. Herziening van het beleid van HVA werd genoemd als het belangrijkste thema. In het beleid staan de ambities en doelstellingen van HVA beschreven. Dit dient als uitgangspunt voor het uitvoeren van de activiteiten binnen de club. Met een helder beleidsplan waarborgen we de continuïteit van de vereniging. 

Er is een werkgroep aangesteld om hier uitvoering aan te geven. Deze groep bestaat uit twee bestuursleden en enkele leden van de diverse commissies. Er is in deze werkgroep nog ruimte voor 2 deelnemers. Heb je hiervoor interesse en wil je graag meedenken stuur dan een mail naar: [email protected] met hierin jouw naam+ telefoonnummer waarop je bent te bereiken.

Omdat jullie mening/oordeel ook belangrijk is, willen wij vragen om deze korte enquête in te vullen voor 30 januari. Dit mag uiteraard anoniem.

Alvast mijn dank voor jullie medewerking.
Namens het bestuur van HVA
Alexander van Leijenhorst
 

Gerelateerde nieuwsberichten

Hoofdsponsor

Sponsoracties

Agenda

28-2 Taskforce Sponsoring

NIX18

NIX18