Nieuwsflash Feb
28

Inloopspreekuur fysiotherapie start weer

Nieuws afbeelding

Nu het buitenseizoen weer gestart is, start vanaf 10 maart het inloopspreekuur fysiotherapie weer op vrijdagmiddagen. Het spreekuur wordt georganiseerd en verzorgd door sportfysiotherapeut Yvonne Fictorie van SKS-Fysiotherapie.  
 
Heb je een blessure, een vraag over een lichamelijke klacht of ben je benieuwd welke mogelijkheden er zijn om fitter, sneller of meer belastbaar te worden voor het hockeyen, kom dan langs tijdens het inloopspreekuur. De blessure/ hulpvraag wordt beoordeeld en het eerste advies gegeven over het herstel.  


Graag vooraf aanmelden door te bellen met 0592-343910 of maak een afspraak via de Blessureapp ‘SKS Fysiotherapie Blessure Melding’. 


Mocht dit tijdstip niet uitkomen, dan kun je ook een moment inplannen via:  

Het spreekuur is vrij toegankelijk voor de leden van HVA. Indien fysiotherapeutische behandeling nodig is zal besproken worden en kunnen afspraken hiervoor worden ingepland. Voor behandelafspraken of een afspraak op de praktijk zal dit gaan via de verzekering, maar dit gaat altijd in overleg. 


WaarClubhuis HVA 
Wanneer: vrijdagen 
Tijd: 16:50 


SKS Fysiotherapie 
SKS Fysiotherapie is een grote fysiotherapiepraktijk met zes locaties in Assen. SKS is een dynamische praktijk met een groot aanbod van fysiotherapeutische specialisaties, waardoor vrijwel alle specialisaties binnen onze praktijk aanwezig zijn. Enkele voorbeelden zijn manuele therapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie en echografie. SKS is daarnaast ook actief bij meerdere sportverenigingen. Dit door middel van spreekuren op locatie en fysieke trainingen. Voor meer informatie zie www.sks-fysiotherapie.nl. 


Blessurepreventie 

Ook het voorkomen van blessures is een belangrijk doel van de samenwerking. Mocht je als speler, trainer, of ouder/verzorger vragen hebben dan zijn jullie van harte welkom op contact op te nemen met Yvonne Fictorie.