Algemeen Apr
30

Meike Helder - Vrijwilliger van de Maand April-2024!

Nieuws afbeelding

Meike Helder - Vrijwilliger van de Maand April-2024

Altijd fanatiek in het veld. Al vanaf haar 6e is deze 19-jarige jongedame zeer actief te vinden op HVA.

Al snel merkte ze dat ze niet alleen ín het veld actief wilde zijn, maar ook graag meer wilde doen dan alleen hockey spelen met haar team. Zo kwam ze al snel als hulptrainer op de zaterdagochtend bij Bas Kramer om te helpen de benjamini’s te trainen. Niet zonder succes, want daarna was ze van menig team trainer en coach.

Als er iets gedaan moet worden is Meike van de partij. Helpen als trainer bij de Hockey3daagse, Teamuitjes regelen, veel fluiten (ook namens teamleden die ingedeeld stonden en het toch wat spannend vonden).

Dit seizoen kwam daar iets bij, buiten het veld. Meike meldde zich om te helpen bij de ledenwerfcommissie. Ze wilde wel graag wat doen bij de komende open dag. Zo kwam ze bij de commissievergadering, waar haar kwaliteiten erg gewenst waren. Ze was namelijk meteen de missing link (en is nu de linking pin) tussen het trainersgilde en de commissie. Iets Wat Meike zelf ook zag. Ze kwam met het idee om andere teamleden van Heren1 en Dames1 te vragen te helpen om demonstraties te geven op de open dag.

Ze haakte namens de commissie ook aan bij de communicatiecommissie, want ze vond het ook belangrijk dat er een goeie flyer moest komen om uit te kunnen delen tijdens de open dag.

Én ze wilde wel reuring geven – samen met een andere speelster van Dames1- Danique van Toor, op de socials. En dan zó dat het ook gemaakt werd door de ‘jeugd van deze tijd’ en het anderen aan zou spreken! Zogezegd, zo gedaan.

Fijn om een betrokken speelster van HVA nu ook actief te zien in een commissie!
We hopen dat er nog een aantal dit voorbeeld zullen volgen, want samen maken we de club.
Trots als we zijn op Meike, vinden we het meer dan verdiend dat onze voorzitter het tegeltje mocht uitreiken aan Meike! 

Van harte gefeliciteerd!